ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Roberta Mariani

Η Roberta Mariani, γνωστή ως μια από τις πιο ταλαντούχες Ιταλίδες bartender στον κόσμο, είναι η νέα MARTINI® Global Brand Ambassador. Γεννημένη στη Λατίνα, στην Ιταλία, κληρονόμησε το πάθος για ιταλικά κλασικά κοκτέιλ.

Η καριέρα της άρχισε το 2005 σε ένα κλασσικό καφέ στην πατρίδα της, κοντά στη Ρώμη και μετά από ταξίδια και εργασία σε όλη την ιταλική χερσόνησο, μετακόμισε στο Λονδίνο το 2012 όπου ξεκίνησε να εργάζεται στο Purple Bar του ξενοδοχείου Sanderson.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Λονδίνο, η Roberta ανέπτυξε το πάθος της για την μιξολογία και τα βότανα, λόγω της περιέργειάς της για την επιστήμη πίσω από τα κοκτέιλ και τις γεύσεις. Τελειοποιώντας την ειδικότητα αυτή, οδηγήθηκε στο Zetter Townhouse το 2013 όπου δούλεψε παράλληλα με τον Tony Conigliaro και την ομάδα του Drink Factory.

Τον Νοέμβριο του 2014, η Roberta άνοιξε το Bar Termini, η πεμπτουσία του ιταλικού aperitivo και το digestivo στο Λονδίνο. Έγινε γρήγορα ένας από τους πιο γνωστούς μιξολόγους στην ιταλική κουλτούρα των κοκτέιλ.

Η Roberta μοιράζεται τώρα τη γνώση και το πάθος της με όλο τον κόσμο και για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το MARTINI® - τα vermouth, τα amaro και όλα τα κλασικά κοκτέιλ.

Το αγαπημένο MARTINI® κοκτέιλ της Roberta είναι το Negroni, ο βασιλιάς του Ιταλικού aperitivo!

Η Roberta απολαμβάνει να πειραματίζεται και να μαθαίνει, να χρησιμοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητές της, να ταξιδεύει και να συναντά νέους ανθρώπους, να ανακαλύπτει καινούργια πράγματα, νέες γεύσεις και συστατικά!

Ατζέντα ομιλητή

Exhibition
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!