ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Άννα Μεταξά

Έχοντας περάσει τα παιδικά της χρόνια σε αμπέλια και ανάμεσα σε τρύγους, η Άννα έμαθε για ταιριάσματα κρασιού με ψάρι πριν καλά καλά μάθει να κάνει ποδήλατο, όμως προσπάθησε πολύ να μην ακολουθήσει την επαγγελματική πορεία των γονιών της στο κρασί, σπουδάζοντας έτσι Αγγλική Φιλολογία και Σχέδιο Μόδας. Παρ' όλα αυτά ήταν θέμα χρόνου για αυτήν να βρεθεί στον χώρο της εστίασης ξανά, σερβίροντας ποτά σε διάφορα bars στην Αθήνα. 

Εκεί, συνειδητοποίησε πως ήθελε να μάθει περισσότερα σχετικά με τα αποστάγματα και τα κρασιά που σέρβιρε και έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι γνώσης, παρακολουθώντας πολλαπλά επίπεδα σπουδών του Wines & Spirits Professional Center καθώς και μέρος του προγράμματος σπουδών του Court of Master Sommeliers. Αρκετά σύντομα ανέλαβε την θέση εισηγητή για την πλατφόρμα της Diageo Bar Academy, εκπαιδεύοντας σημεία και ανθρώπινο δυναμικό της HO.RE.CA σε όλη την Αττική, που με την σειρά της, την οδήγησε να αναζητήσει κάτι ακόμα πιο εκπληρωτικό. 

Το άνοιγμα μιας θέσης για την εκπροσώπηση του πιο εμβληματικού whisky brand στον κόσμο κέντρισε την προσοχή της, και προτού προλάβει να το εμπεδώσει,  κρατά πλέον μια θέση ανάμεσα στην ομάδα των Brand Ambassadors για το The Macallan Single Malt Scotch Whisky.

Ατζέντα ομιλητή

Exhibition
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2019
05 Νοεμβρίου, 2019
13:20 – 14:00

Athens Bar Show 2019
06 Νοεμβρίου, 2019
15:00 – 15:50

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!